ŽUPNI CARITAS PDF Ispis E-mail
Administrator   
Četvrtak, 06 Listopad 2016
 

ŽUPA SVETOG JERONIMA

Komisija za odabir stipendije

Zagreb, Maksimirska 125

 

Zagreb, 27. rujan 2016.godine

 

  ZAPISNIK

sa sastanka Komisije za odobrenje stipendija

 

Na sjednici Komisije održanoj dana 27. rujna 2016.godine u prostorijama župnog ureda sv. Jeronima prisustvovali su članovi komisije Krešimir Golub, Katica Periša, Josip Lončar, Vladimir Mikec i Ivan Bakula.

 

Komisija utvrđuje da su na objavljeni natječaj za dodjelu stipendija pristiglo 5 (pet) molbi, odnosno zahtjeva i to od Marije Miletić, Adam Kolar, Karlo Kolar, Paule Piškulić i Željke Mitrić.

 

Komisija je uvidom u dokumentaciju prispjelih molbi, a sukladno objavljenim kriterijima objavljenog natječaja utvrdila rang listu za dodjelu stipendija, a kako slijedi:

 

Župljani župe sv Jeronim

  1. Karlo Kolar– 2,5 ocjena,
  2. Adam Kolar – 2,5 ocjena
  3. Marija Miletić – 2,0 ocjena
  4. Paula Piškulić – 1,6 ocjena

 

Budući da je ostalo slobodnih stipendija komisija je prihvatila i zamolbu Željke Mitrić kandidata iz susjedne župe sv Petar s obračunom ocjena 3,5 (u skladu s pravilima natječaja za stipendije).

 

Nakon zbroja kandidata iz prvog natječaja i drugog, ukupan broj stipendista je 7 (sedam), dok je dostupnih stipendija po 500,00 hrk 14 (četrnaest). Komisija predlaže odboru caritasa župe sv Jeronim povećanje iznosa mjesečne stipendije na 750,00 hrk budući da ima dovoljno sredstava za iste.

 

 

Za Komisiju:

 

Krešimir Golub

 

Katica Periša

 

 

Josip Lukač

 

Vladimir Mikec

 

Ivan Bakula

 

 

Zadnja Promjena ( Petak, 07 Listopad 2016 )
 
« Prethodna   Sljedeća »

Blic Vijesti

Euharistijsko klanjanje

 
sv-jeronim.jpg

Ankete